Dagen då allt går emot en..

Den dagen infann sej idag! Ända sen jag vaknade har ingenting gått som jag har velat.. Kvällsrutinen tog priset. Hästar som inte fattar nåt när man ropar på dom för att de ska in, när man väl ska ta in dom så är dom griniga o ska jävlas med varann - väldigt lätt för mej som är så himla stor på jorden att stå mellan två stycken 600 kilos-klumpar som ska bita varandra. En liten Is som springer runt benen på allihopa och Chiefen som inte fattar när man säger att han ska flytta på sej, ensam va jag oxå eftersom sambon jobbade över (som vanligt). Tidigare idag fick jag mej ett psykbryt på Trollet som antagligen ska till o löpa närsom, bara för att det är löp på gång så försvinner alla regler i hela världen..för just henne. ALLT ska snos o tuggas på! Täcken som ska dras ut över hela golvet o naggas i kanterna.. Nä fyfan.

Det ironiska är att under tiden jag varit på äventyr i skogarna och sambon som jobbar heltid har tagit hand om allting själv, så har jag fått meddelanden om hur stolt han är över våra hundar som sköter sej SÅ bra trots att de har varit ensamma betydligt mycket mer än när jag är hemma. JA MEN TACK FÖR DEN! Jävla odjur. Idag tycker jag inte om dom. Inte ens Morgan tycker jag om.

Ny länk

Det ligger en ny länk i min länklista! Två bruna råttor närmare bestämt. Det är min fina svägerska som bloggar om sina hundar av rasen Kelpie (stavning? rätt namn? anje = noll koll..). De har såna där fina titlar i sina namn, såna där grejer som lyser med sin frånvaro hos våra egna hundar. Men NÅN dag, en väldigt strålande vacker dag kanske NÅN hund i mitt hem får en liten titel..förhoppningsvis.. ;) Bara jag själv får tummen ur så att säga!

För övrigt är jag själv på äventyr, ett väldigt roligt sådant! Wiiie!


Min fina gamla dam!



Idag tog jag o Fisen några bilder på de gamla krakarna efter mockandet o slitgörat i stallet. Här är en bild på min älskling Kickan! Nu börjar vinterpälsen komma o hon är väldigt mjuk o go!

En smygis..





Man kan undra vad Is har i kikaren..jag vet svaret - Troll! ;)

Fasters fina flicka

I somras var jag i Göteborg o hälsade på hos min goa faster och då träffade jag hennes söta hund för första gången, självklart var kameran framme! 







Dessa bilder och några fler kommer ligga i ett kuvert imorgon för att resa med posten ner till Göteborg!

Skolk..

..eller näeh, vi har inte skolkat men vi missade dagens valpkurs! Tråkigt nog, Is älskar verkligen att gå på kurs så det är något jag ska fortsätta med tillsammans med henne. Det är verkligen kul att se glädjen i henns ögon o förväntningen som visar sej i en svans som skulle kunna flyga till Thailand om så vore..tur jag har koppel på henne! 

Idag vaknade jag..

..och saknade vår gamla hund Waica. När jag gick förbi Hemi på väg till toan så gäspade han precis som Waica alltid gjorde. Bad man henne om nånting så gäspade hon, skulle vi mysa så gäspade hon, när hon vaknade så gäspade hon..på sitt sätt. En lång, utdragen gäsp o hon tog nästan i för att den skulle hålla i sej, huvet skakade av trötthet. O så gjorde Hemi imorse, det kändes i mitt hjärta. Uffamej..en del sätter spår hos en o tanten satte verkligen spår på alla sätt o vis!

Waica o Trollet på gården i Vansbro.

På golfbanan i Norge där jag jobbade om somrarna förr.

Waica o Hemi när han är åtta veckor gammal och precis kommit hem till oss!

Hela gänget nån vecka efter Hemis ankomst. Troll tacklade lillskiten så han fick en spricka i benet, därav elefantbenet..lilla Hemi.

En yngre Waica från tiden när vi bodde i Kila.



...

Följ min blogg med Bloglovin

Less is more..

Här kommer några fler bilder från häromdagen, Malin är otroligt fin att se på!

Min tur nu!

Dags att göra sej iordning! Idag ska jag stå FRAMFÖR kameran, hur ska detta gå? Förhoppningsvis excellent, men det råder inga tvivel på det egentligen. Tjejen som ska fota mej, M o våra hundar heter Emelie - ESS Foto. Gå in på fejjan och GILLA hennes sida, hon tar mycket fina bilder!

Som sidenlakan för öronen..


Lättklätt och vackert

Igår tog jag o mina vänner en tur mot Duse för att fotografera lite. Den här gången var det jag själv som bad om hjälp för att få öva mej lite.. Bilderna blev kanonbra men jag önskar mej ett nytt objektiv i julklapp så kvalitén blir bättre..bara så ni vet liksom! 

Här får ni en bild att njuta av så länge, vackra Malin ställde upp som modell! 



Efter regn kommer solsken..

Bjuder på en naturbild. Tagen alldeles utanför dörren! 



Sometimes the best moments in life are the simple ones. Like having cheese doodles and wine!

Det enklaste är ibland det finaste. En enkel blomma, ensam och färggrann. En enkel tavla, talande och mitt på väggen. En enkel doft, inspirerande och stickande. En enkel färg, nyskapande och fräch. En enkel resa, grannkommunens hotell och avslappning. En enkel vänskap, fri och framåt. En enkel maträtt, mättande och njutning. En enkel låt, tröstande och motiverande. En enkel filt, värmande och mysig.

Det är en favorit för mej att ta bilder på något enkelt och göra det intressant för åskådaren. Ofta upptäcker jag saker här hemma som jag börjar uppskatta mer o mer. Som exempel, jag är för jäkla stolt över min orkidé som blommat om, dels för att den är så sprudlande vacker och för att jag inte gav vika för mitt tålamod och tröttnade på att vänta. 

En orkidé är enkel och väldigt vacker.

Graviditetsbilder

Här kommer några få bilder som jag lovat er, jag har valt att visa några som jag gjort om i färgerna. Varsågoda o njut, hoppas ni tycker om dom! 









...

I love the ones who are in my life and make it amazing and I thank the ones who left my life and made it even more fantastic!

Nykomlingar..

Jag har fått en del nya läsare hit, kul!! Och häromdagen fick jag ett samtal som faktiskt gjorde mej rörd, tack för de fina orden! Jag får mer o mer bekräftelse på varför jag väljer att dela med mej av mina bilder, som på nåt vis är min kreation, mina arbeten.. Jag har ett mål med varje bild och jag blir så glad när jag når fram med mitt mål! Underbart!

Så, eftersom det är några nya läsare så tänkte jag bara visa er vilka som först och främst är mina offer för fotografeing och även mina familjemedlemmar! 


Här har vi Troll, med sin ena bebis. Trollet är min stora kärlek i livet, utan henne känns det tomt i hjärtat.


Lille böbbsen, i sin favoritposition. Trappen är hans bästa vän, skulle man kunna tro! Hemi som han heter är en 2-årig kille..även pappas kille! Otroligt snygg o rolig att ta bilder på, han har alltid nåt påhitt för sej. 


Minstingen i hundflocken är lilla Fisen. Is är hennes namn men går mestadels under Fisen..för hon är en liten fis..ibland en liten skit, men det är bara ibland! ;) Lite svår att ta kort på eftersom hon ska mysa hela tiden, goingen!


Kickan är gamla damen som antagligen är mest klok av oss alla. Hon har funnits i mitt liv i två år men det känns som att det skulle vara 20 år..


Chiefen är Kickans lilla lammkött, en go fjant som man inte har åldern med sej i huvet direkt. Han är verkligen godis för ögonen och liksom Hemi är han pappas kille!

Sist men inte minst.. 


Miss Kitty, den döva i familjen! Tok-kaxig och rättfram som få, gör inget hon inte vill och tar gärna en tur nere i källaren kring pannan..för att få lite färg så att säga! 


Katten Morgan - vad vore vi utan honom! Han har verkligen funnit sin plats i livet! Kung över flocken och viker inte en tum, mer hund än katt och passar oss som handen i handsken, mysmorgan! 

Smygkik..

Jag drar ut på bilderna i det längsta, men här får ni en liten smygkik på mitt senaste uppdrag!