God Jul!

Dan för dopparedan och Hemi har fått dispens till att sova en sväng i soffan! Julkänslan är inte riktigt här men Morgan tycker iaf att det är kul med alla julkulor som han kan riva ner. Dessutom har de flesta i flocken redan sniffat på några av julklapparna som antagligen luktar tuggben..vi har ju inga barn så fokusen ligger på djuren. Ah ok då, jag är väl egentligen det största barnet i det här huset när det kommer till julklappar - fantastiskt roligt! 

Jag hoppas mina läsare och trogna följeslagare får en alldeles underbar jul! Min lilla pojke..

Det har varit några extremt intensiva dygn det senaste, Trollet är i höglöp och Hemi har väldigt svårt för det. Det gör ont i mitt lilla hjärta när man ser honom ligga och skaka av förtvivlan. Så igår tog jag med mej honom och åkte in till stan för att övernatta hos våran vän. Hemi somnade som en stock och fick äntligen andas ut. Imorse kom vi hem och hittills har dagen gått väldigt bra, han är mycket lugnare. Just nu sover han (peppar, peppar..) i sitt rum och det känns så skönt. Jag har gått från väldigt irriterad till att känna mej helt maktlös på några dygn men nu är det förhoppningsvis på väg att gå över. Min lilla pojke! Jag vill..

..dela med mej av något som jag egentligen bara pysslat ihop för mej själv. Tankar och citat som jag tycker om och dessutom har kombinerat med bilder som jag själv tagit. Vad tycks?

Bättre sent än aldrig..

Nu har jag packat ihop ett par kuvert med olika bilder i som ska resa neråt landet, närmare bestämt Göteborg! :)

ESS Foto

För ett tag sen blev vi fotade av ESS Foto här i stan. Väldigt kul var det och bilderna blev jättefina! Allra mest är jag nöjd över porträtten på mej o M, det är inte ofta vi båda fastnar på bild men den här gången så blev det kärleksfullt, vackert och inspirerande!

Fina Trollet!
Snygga Hemi!
Lillfisen med sitt nya halsband!
Mammas lilla pojk.
Mina stiliga pojkar.
Sist men inte minst får ni favoritbilden som blev på mej o mannen i mitt liv!
Foto essfoto.se

Behöver jag säga att jag älskar honom mest av allt i hela, hela världen..