Nu är det slut på friden..

Idag började Troll löpa så det är bara att åka och köpa öronproppar i mängder! Hemi är en sån där kul hanhund när tikar löper..han har även tjuvstartat och redan gnällt sej igenom några veckor men nu kommer det ju bli olidligt när han kommer gå på högvarv..fifan. Jag funderar på att flytta hemifrån ett tag!

Fars Dag

På fars dag överraskade jag min käre pappa med att fotografera honom och hans två kärlekar! Bilderna blev jättebra och det var riktigt kul att få föreviga dom. Av egen erfarenhet så vet jag att det blir en liten boost i förhållandet när man tar bilder som man senare kan titta på och känna sej stolt. :)

Jag lägger ut några av bilderna så ni får se på den stolta fadern jag har!Välkommen hem..

Idag åkte jag hem efter några dagar i skogen! Jag har skedat med Liten varje natt och det har varit väldigt mysigt. Dock lite långtråkigt när man inte har nån att prata med, de som säger att man inte ska prata överdrivet mycket med sina hundar för de hör bara blablalbablablablabla ändå, har inte tillbringat ensamma dagar i Hagfors - man har inget annat val än att snacka lite skit med vovvarna, man tappar ilksom språket annars. 

Jag har inet bara haft tråkigt, jag skärpte till självdisciplinen och fixade klart bilderna från Fars Dag, jag har långpromenixat och jag har tränat på att titta på en hel film rätt igenom.. (Inget jag är van vid) Jag har oxå gullat o gosat med den sötaste ungen på jorden, Tula! Gullunge och så himla snäll!

Imorgon drar vi till Hedemora, Is får hänga med o gamlingarna får stanna hemma med våran personliga hund/häst/kattvakt!

Det hugger i hjärtat..

En god vän till familjen (på mammas sida) finns inte med oss längre och det känns. Även om jag inte träffat honom på flera år och jag kanske bara var "Lottas unge" för honom så var han betydligt mer för mej. Jag har inte vuxit upp med förebilder som är perfekta i andras ögon och han var långt ifrån perfekt men för mej var han den med det största hjärtat och snällaste själen. Jag såg alltid fram emot att träffa honom för han gjorde mej alltid glad! Hur läget än var för honom så lös det inte igenom för mej, för mej sken han som solen. Varenda gång vi sågs. Så lik sin far..

Verkligheten slår till igen och påminner om att man inte ska ta något/någon för givet. Ikväll åker jag hem och kramar om mina finaste, länge och hårt. Och ikväll tänder jag ett ljus för dej, jag hoppas du funnit ro nu.

På äventyr igen..

Jag har nyss vart ute på hundpromenad x 5. Nu ska jag fixa lite käk och sen mysa ner mej i soffan med Liten. Jag har semester kan man säga..


Dags för Trollet att avancera lite..

Well, matte/mamma/husmor/frugan/hemtjänsten/älskarinnan/städerskan/flickvännen (you name it..) får ju för sej att ta en joggingtur ibland men det händer väl inte direkt ofta..inte så ofta som det borde kanske. Därför har allt-i-allo-Angelica börjat ta itu med sin självdisciplin och därmed börjat jogga mer regelbundet. Idag var det dags för Trollet att få följa med, hon behöver ju skärpa till kroppen lite hon med. Hon var jätteduktig! Jag hade en tro om att jag antingen skulle bli släpandes efter henne när hon sätter av i full galopp eller att jag skulle få stanna var o varannan sekund för att hon kände nån go lukt eller skulle kissa - men icke! Nån gång fick jag säga till när hon var på väg att vika av mot dikeskanten förstås.. Behöver jag nämna att Morgan var med oxå? Knepig katt det där..

Skönt, nu får jag sällskap på mina väldiga turer!

Halvårsfirande!

Igår blev Is 6 månader, ett helt halvår! Vi firade det med att klippa klor och äta lite hästskit vid mockningen (inte så olikt alla andra dagar alltså..) Hon växer o frodas, den lilla damen, hittills är hon den valp vi haft som vuxit mest oproportionerligt (jobbigt ord..). Men för mej är hon fortfarande lilla Fisen som bara ser gullig ut, vår egna lilla Ior! Hon börjar ta ut gränserna lite, dags att träna inkallning på allvar. Fisen som varit en liten fegis förut kaxar till sej minsann. ;)

Tomt här på bloggen..

Det är nästan så det ekar lite! På foto-fronten har det varit stilla ett tag. Energin har gått åt till annat och fokusen ligger mycket på våra djur som kräver sitt. Just idag ska jag lägga all energi jag har i min lilla kropp åt att städa huset, nya gardiner ska upp i köket och det ska göras mysigt nu när höstmörkret infunnit sej. 

Jag bjuder er på en vacker bild som min sambo tagit, nu när vintern snart står o knackar på dörren! Det är ju trots all kyla väldigt fantastiskt med vinter, eller hur?Utskrifter..

Idag bär det iväg (hela vägen lång liksom) in till staden för en massa ärenden. Möte, fika och saker som ska inköpas. Däribland en färgpatron, så jag kan skriva ut de bilder jag har lovat! En leverans ska ju ner till Götet, bilder på fina Ronja! Vädret suger men det hade varit perfekt att ta bilder idag för mitt egna lilla projekt.. Jag får upp en del ideér i skallen ibland o nu har jag en som är lite utstickande och vågad! Får se om det blir nåt av det.. 

Annars då? Detta är ju en hundblogg i grund o botten så en uppdatering om de små liven kanske vore på sin plats? ..mja..finns väl inte så mycket att säga egentligen. Hemi sitter på sin trapp o håller koll mot vägen, Is har varit på Granngården o charmat personalen, Troll ska till o löpa så hon har humörsvängningar deluxe! Allt är väl i stort sett som vanligt!