lite humor så här emellanåt..

jag hade 12 flaskor whisky i min källare .

men min kära hustru tyckte inte om detta spritinnehav, varför hon bad mej hälla ut alltsammans i vasken.

eftersom jag inte vågade säga emot henne, påbörjade jag mitt vanskliga arbete.

jag drog upp korken ur den första flaskan och hällde ut innehållet i vasken med undantag av ett glas som jag drack ur .

så drog jag korken ur den andra flaskan, hällde ut innehållet i vasken med undantag av ett glas, som jag drack ur.

jag drog sedan korken ur den tredje flaskan, hällde ut ett glas, med undantag av det innehåll, som jag drack ur.

så drog jag korken ur den fjärde vasken, hällde flaskan i glaset, som jag sedan drack ur. sedan drog jag upp korken ur det nästa glaset, hällde korken i flaskan och drog ur glaset.
därefter drog jag korken ur flaskan, hällde vasken i flaskan och satte korken i flaskan med glaset och hällde whiskyn på flaskan.

 

då alla flaskorna var tomma, stödde jag mot huset med ena handen medan jag räknade flaskor, korkar och glas med den andra. det blev 28 precis. för att vara riktigt säker på min sak räknade jag en gång till. den gången blev det 76 igen.

 

då huset passerade förbi räknade jag det hela om igen och till sist alla husen, flaskorna samt vaskarna med undantag av en kork som jag hällde i huset och drack ur!


DIRTY PETES

Nu har jag genomfört mitt första foto-uppdrag som jag skrev om för ett tag sen. Det var superkul att stå bakom kameran men jag är bannemej lite avis på de vackra varelser som fastnade på bilderna, sjukt snygga! En väldigt rolig dag och jag ser fram emot fler uppdrag! 

Här får ni se några av bilderna! Kommentera gärna och säg vad ni tycker om dom! Kritik behövs!

Alla bilder är copyright-skyddade! Tänk på det. 

Mina favoriter bland de bilder jag lagt upp här är nummer 10, 12 o 14! Vilka är era?
..psst..DIRTY PETES finns på facebook, gå in på deras sida, gilla och lyssna på deras fantastiska coverlåtar!

inspiration?

jag har äntligen hittat hela portfolion med bilder från en serie som jag har delade känslor över. bilderna är vackra, inspirerande, udda, tragiska, kreativa och vågade. här får ni se några av dom! 


hämtade från michaelstevenson.com

jag älskar varenda bild!

välkommen hem

idag började dagen med att sätta sej i bilen kl 07 AM för att köra till göteborg. vid elvatiden mötte jag upp min finaste, bästaste o närmaste vän emil som kom med flyget efter ett år i usa! SNACKA OM MOMENT! ett års tid..vi har inte setts på ett års tid.. jag grät som ett barn även fast jag försökte hålla tillbaka. min fina emil. ett år har gått..o vi klarade det!

katten morgan

igår kikade vi på en liten pissekompis åt fröken kexet. kexet är ju våran råttjägare på gården - en sjujäkla bra jägare oxå! mitt dåliga samvete över att hon är ensam hela tiden på sina jaktturer bedövas om några veckor då vi får hem katten morgan.

hemisame clothes, same place, same dog - one year later..

presagaute's hustru ärmgard

igår åkte jag o abbibabbi mot karlstad för att möta upp M & G. det skulle besiktigas inför hennes nya hem, abbi ska nämligen flytta till finland, lillskruttan.. det blev tomt här hemma men lite mysigt har vi det ändå, under helgen är vi nämligen barnvakt åt abbis syrra - hustru ärmgard, även kallad skorpan! två fina flickor, kanske tre?två bebisar som jag är så nyfiken på! den fyrbenta kommer till oss i juli o den tvåbenta som ligger i magen kommer till världen om några månader! ♥

känns lite som..yesterday news!om dom bara visste hur det skulle se ut 30 år senare! :)

abbi-babbi o hennes vänner
mina hjärtan


föräldrarna till lilla is

presagaute's p.j.ö (eva)
bandido de irema curto

Välkommen till världen

i lördags föddes det fem små juveler, en tik o fyra hanar. mor; presagaute's p.j.ö. far; bandido de irema curto. välkomna till den stora världen små sötnosar! 

varför jag är så glad över just denna kull är för att den lilla tjejen ska bo här hos oss! ett stort förtroende o jag är jättetacksam över att vi får äran att njuta av det lilla miraklet! nu hoppas jag att åtta veckor går fort, fort, fort!

troll


lugn o ro..

kl är halv ett o jag njuter av tystnaden i huset. alla hundar har efter lite spring och härj somnat gott..

presagaute's sjösalakvinnan
några av er som läst bloggen kanske tror att bebis är vår egen valp, men så är inte fallet. hon är här på obestämd tid så det är bara tillfälligt som vi njuter av valpsnos och uppfostran! så, hon söker alltså ett eget hem där hon kan få härja, mysa o lära sej massa roliga saker!


hon är en följsam valp, även fast mamma trollet är med på promenaderna så följer hon mej, går inte för långt bort när hon är lös, kommer när man ropar och har lätt för att lära! hon har nääästan lärt sej sitt och nu tränar vi även på att vänta på varsågod innan hon får äta maten.

bebis har sett kor, får, höns och katter. hon har oxå varit med mej till hästarna och är inte ett dugg rädd, hon är samtidigt inte för på utan håller ett vettigt avstånd.


hon går fint i koppel, har varit med inne i stan flera gånger och sköter sej jättebra! väldigt glad i människor o nyfiken på andra hundar som hon möter. hon är en utmärkt hund att arbeta med, energin och viljan finns!

att klippa klor tycker hon inte är läskigt alls som många valpar kan tycka, men det är lite svårt att sitta still. under bilfärder sover hon mestadels, annars sitter hon o tittar ut. summa summarum - en lätt valp att ha o göra med!


intresserad eller har ni frågor? kontakta miranda & gaute på kennel presagaute's eller ta kontakt med mej ([email protected]) så vidarebefordrar jag er!

uppdrag

idag fick jag förfrågan om att fota inför..ja vad ska man kalla det..inför en spelning? ja skitsamma, jag ska fota två personer. O JAG BLEV SÅHÄR GLAD! jag behöver verkligen utmaningar och försökspersoner för att utveckla min hobby så det kommer bli superkul! dessutom älskar jag att leka med bilder, redigera o fixa till! vanliga "vardagsbilder" behöver såklart inte det, så man inte ljuger o vrider o förfinar. men ibland måste man ju få leka av sej lite. här är två bilder som jag o min sambo tagit i ett grustag vid några gamla skrotbilar, jag gjorde om dom o försökte få dom lite tuffare.. 


den sista bilden har mathias sjörs tagit.


hemi

det är gott att tugga på pinne!