presagaute's sjösalakvinnan
några av er som läst bloggen kanske tror att bebis är vår egen valp, men så är inte fallet. hon är här på obestämd tid så det är bara tillfälligt som vi njuter av valpsnos och uppfostran! så, hon söker alltså ett eget hem där hon kan få härja, mysa o lära sej massa roliga saker!


hon är en följsam valp, även fast mamma trollet är med på promenaderna så följer hon mej, går inte för långt bort när hon är lös, kommer när man ropar och har lätt för att lära! hon har nääästan lärt sej sitt och nu tränar vi även på att vänta på varsågod innan hon får äta maten.

bebis har sett kor, får, höns och katter. hon har oxå varit med mej till hästarna och är inte ett dugg rädd, hon är samtidigt inte för på utan håller ett vettigt avstånd.


hon går fint i koppel, har varit med inne i stan flera gånger och sköter sej jättebra! väldigt glad i människor o nyfiken på andra hundar som hon möter. hon är en utmärkt hund att arbeta med, energin och viljan finns!

att klippa klor tycker hon inte är läskigt alls som många valpar kan tycka, men det är lite svårt att sitta still. under bilfärder sover hon mestadels, annars sitter hon o tittar ut. summa summarum - en lätt valp att ha o göra med!


intresserad eller har ni frågor? kontakta miranda & gaute på kennel presagaute's eller ta kontakt med mej ([email protected]) så vidarebefordrar jag er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback