Ransäter

Nu laddar vi inför en helg i bara hundens tecken! Hemi o Troll ska ställas på lördagen i Ransäter, ska bli mycket spännande men jag förväntar mej inga toppresultat, för Hemi är det första gången o Troll är skendräktig..det blir som det blir. Men kul ska vi ha o det är huvudsaken! 


Här är en bild från förra årets Ransäter, lånad av X-presa.

Troll 3 årJag har ju glömt bort att berätta för er att den 13 juli fyllde min ögonsten Troll hela 3 år! Nu börjar hon minsann växa till sej lilla hjärtat.. Typ växa till sej likt en gammal tant som bara gör det viktigaste, dvs äta, kissa o möjligtvis följa med på promenaderna..

Göteborgstripp

Idag är jag o lilla Is i Göteborg o hälsar på! Lilla smulan har lite svårt att hinna med att titta på allt. Lite mer att se än hemma i By.. :)

favorit i repris


min fina lillebror o fina delilah

sommar på lillmossen


Emil o lilla Is

This is my best friend Emelie, I call her Emil. Today she sang in swedish radio, you can listen to her and Peter here;
http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=3267201

Nikon d90

Köpte ny kamera häromdagen och testade den såklart DIREKT jag kom hem. Hemi fick agera modell o såhär ser resultatet ut. Detta är en autoinställning på kameran så jag är riktigt, riktigt nöjd måste jag säga!

Skryt..

Jag vill bara skryta lite om mej själv. Orkidénörd som jag är..jag har fått min ena orkidé att blomma om, 24 fina knoppar som snart slagit ut allihop! Snacka om att bli glad över det lilla. :)

Dagens bild.Hemi har fått för sej att varje gång jag tar med mej kameran o sätter mej framför honom på gräsmattan så ska han skälla. Kan man kalla det ett trick? Isf har han lärt sej ett nytt trick! ;)

Presagaute's Is!

She's home!!!! Our new little familymember arrived yesterday and she couldn't behave better, such a nice little lady! 


Her new best friend, "Morgan the Cat"! 


Me and Is.


Almost the whole family, Troll is missing.

A BIG, BIG thank you to Presagaute's Kennel for a wonderful puppy!