Miss KittyVälkommen hem lilla Miss Kitty! 
Vår flock har utökats och nu är jag snart beredd att hålla med min sambo om att det börjar bli fullt i huset..men så länge det finns hjärterum finns det stjärterum..eller säger man tvärtom?!

Pausmode

Jag har tagit en paus från det mesta. Tiden spenderas med mina hjärtan o det behövs!

Siesta.

Igår tog vi en siesta mitt på dagen..jag, M och lilla Is. Vi låg som i en liten romantisk kärleksfilm, jag o M näsa mot näsa o lilla fisen mellan oss som snosade gott. O så sov vi..säkert flera timmar. Det är inte klokt hur mycket kärlek man får av en liten skit som fisen. Hon är goast i hela världen!

Bortsprungna hundar!

Hjälp Mia i Molkom att hitta sina hundar!

Update!

Hemsidan har uppdaterats med lite smått o gott, välkomna att kika in HÄR

Our homepage is updated, welcome to see it HERE!

Regn o åter regn..

Kul med pissväder hela tiden, inte. Men då är det bra att ha hundar som kan sysselsätta sej ändå. Troll sysselsätter sej med att sova. Is sysselsätter sej med att leka med Katten Morgan o Hemi sysselsätter sej med att bära lakan till o från sin bädd. :)

Wellwellwell..

Idag är lilla Isen med mamma hos farbror Nicklas o tittar till hans katt. Väl här hittade hon en jättelåda med massa leksaker i! Isen is in heaven! Men det var lite svårt bara att plocka ur grejerna. Jag dfick visa henne att hon faktiskt fick låna leksakerna, oh boy va glad hon blev då! "Nämen, nämen..nämen får jag?!"
Isen är bannemej den sötaste valp jag någonsin träffat. Hon är så lätt att ha med överallt och ser bara bedårande ut. Puppy eyes for sure! Hon kan smälta det kallaste hjärta, det lovar jag!

Resultat Ransäter


Presagaute's Hustru Ärmgard - BIR valp 

Presagaute's Troll - BIR o CERT

Presagaute's Rufus (Hemi) - BIM o CERT

Våra förväntningar var inte höga så gissa om vi var glada när dagen var över!! Hemi var ensam hane dock men det behöver inte betyda att de vinner för det. Och han fick ju ett cert OCH ett cacib! Tills de insåg att rasen inte kan få cacib..hur det nu går ihop..de får ju cacib i andra länder. Ivartfall fick han lämna tillbaka den vita rosetten. Något rörig i ringen men han skötte sej väldigt bra ändå! Lille hemigubbsen..Hemis kritik; "Kraftig stor hane. Maskulint huvud. Bra skalle o nos. Korrekt uttryck. Bra hals o rygg. Kunde vara högre över länden. Tillräckligt sluttande kors. Bra skurna (?) vinklar. Rör sej med rastypiskt steg. Tillräckliga rynkor. Fin päls."

Trollet blev BIR o fick CERT hon med! Miranda gjorde ett toppenjobb som sprang med magen i vädret, tusen tack för det! Så hon var inne i stora ringen o röjde, fast åkte ut med en gång..skräll liksom. De kan ju inte ens få rätt rasnamn, känns inte riktigt som man är med i spelet jämt. Trolls kritik: "Kraftfull tik av bra typ. Bra skalle o nos. Bra överlinje. Goda proportioner. Passande benstomme. Tillräckliga vinklar. Kunde vara en aning stramare i läpplinjen. Rör sej med rastypiskt steg. Bra päls och färg."

Grattis till oss!! O grattis till Skorpan som blev BIR-valp, hon fick minsann vara med i tidningen! http://www.nwt.se/munkfors/article944181.ece

För övrigt har det varit en superkul helg! Vi har bott i husvagn hos M & G, myst med hundar och haft det trevligt med andra valpköpare. Perfa semester! Själva utställningen är jag något missnöjd med. Prisavdelningen stängde kl 16 utan våran vetskap, men det stod ju minsann i programmet fick vi till svar. När vi dagen efter åkte dit för att hämta ut priserna så var ALLT slut! ALLT! Vi kunde få en handduk om vi ville..tack, men nej tack. Här vinner man rubbet med sina hundar, själaglada vill man hämta en pokaljävel som man kan ställa i bokhyllan men nej..det får vi KÖPA på nån annan utställning. De fick inte med rasnamnet första gången Miranda sprang i stora ringen med Skorpan, andra gången hon sprang med Troll fick rasen heta Dogo Caniario. Nästan rätt..inte dåligt det? Njae. Nästa år hoppas jag anmälan inte är så dyr som den va i år, annars vet jag inte om jag är så sugen.


Först o främst..

..vill jag säga TACK till Mimmi för din kommentar! Den gjorde mej SÅ glad! Människor som du ger mej energi o inspiration till att dela med mej av mina bilder o hunderfarenheter! :) Synd att jag inte såg din kommentar förrän nu, då hade jag kikat efter dej i Ransäter! KRAM!