vintern blev för lång..

den här sången och inlägget vill jag tillägna min svärfar..jag saknar dej så otroligt mycket och jag trodde inte att en människa kunde göra så stort avtryck i mitt hjärta som du gjort. jag har kämpat inombords tillsammans för att du skulle må bättre men du ville något annat. även om det sårar oss andra som är kvar så vet jag att du mår bra nu. jag känner trygghet i att du ser ner på oss, stöttar oss där du är nu i beslut som vi annars har valt att ringa dej för att få din åsikt om. jag ser på stjärnorna varje kväll o ser din stjärna glänsa extra starkt. det värmer mej.

jag är så glad över att få vara med din son varenda dag, jag är så stolt över att få vara en del av er två, av hela er familj. i honom lever du o det känns gott att när jag vill krama dej så kan jag istället krama honom..
du tog emot mej med öppna armar, jag minns det som igår. aldrig har jag känt mej så välkommen! det var mörkt och jag var nervös som en liten sjuåring som ska börja första klass.. jag hade med mej gimli som du blev bästa polare med, han älskade dej så! du kramade mej o sa till mej att det var på tiden att mathias träffat en riktig tjej..jag tog det som ett skämt men jag har insett efteråt att du menade det du sa. o det var sån du var; ärlig rakt igenom. aldrig behövde man tvivla på dina ord.
du hjälpte oss i svårigheter, när du själv hade det svårt. tack vare dej har jag och M orkat kämpa på..din godhet och ditt vackra hjärta lyste igenom din trasiga själ. när du log så sken solen på oss, kändes det som. det var en lättnad att se dej komma gåendes mot oss på gården med ett leende, ibland var du så glad över att se oss så du kramade oss båda. men bara ibland. ungefär som ett ivrigt barn som inte kan hålla emot längre, det spricker och man bara måste..

det är så tomt utan dej. så fruktansvärt tomt.. ibland kan jag nästan inte hejda mej när jag är på väg att fråga M den obligatoriska frågan om han har ringt dej. hur du mår. vad du gjorde och om du ville att vi skulle komma upp. du var så självklar i min värld och även om livet ibland har sina små hinder och man ses kanske inte så ofta som man egentligen vill så tänkte jag på dej varje dag. jag ville så gärna göra dej bra. jag hade en vision..

tack för att du gav mej din son, tack för att jag fick vara en del av dej i dessa år, tack för allt du gjort för mej. jag ska för alltid ta hand om M åt dej, jag ska göra allt jag kan så att han får vara lycklig, just som du ville.
jag älskar dej oändligt mycket och jag saknar dej ännu mer. sov så gott nu o hälsa min mamma.


Kommentarer
» Sara

Tårfyllda ögon här hemma gumman.

Vad vackert du skriver om honom.Ta hand om varandra nu, du och Mathias.Saknar dig<3

2011-04-01 13:18:21
URL: http://ragefromwithin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback