kexet

när vi bodde i vansbro förra vintern så fick vi en katt. hon hette ärtan men vi döpte om henne till kexet, varför vet jag egentligen inte. ärtan är ju ganska sött! 
hon följde med oss i flytten till säffle o lägenheten, efter någon månad så klämde hon ut en kattunge. en liten söt, grå sak som fick heta mini-lorten. han skulle nämligen bo hos vår vän lorten när han blev stor. 

med lilla kexet och 2 canarios på ynkliga 59 kvm kände vi tillslut att det var lite mycket..kexet fick flytta med sin son till lorten. o där har hon bott i ungefär ett halvår tills hon bestämde sej för att vandalisera lägenheten..! hon rev tapeter överallt..det testades en massa olika saker för att få henne att sluta men hon gav sej inte. så då fick hon flytta hem igen.. just nu håller hon till i vardagsrummet mest, kanske för att hundarna inte får vara där. hemi gillar hon nämligen inte alls! på nätterna smyger hon upp till oss i sovrummet..sötnosen! så småningom ska hon få på sej sitt tuffa rosa nithalsband o dörren kommer öppnas! massa skog och åkrar som blir bara hennes, kan ju inte vara bättre för en liten söt katt! 

så, välkommen hem igen kexet! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback