Ransäter

Nu laddar vi inför en helg i bara hundens tecken! Hemi o Troll ska ställas på lördagen i Ransäter, ska bli mycket spännande men jag förväntar mej inga toppresultat, för Hemi är det första gången o Troll är skendräktig..det blir som det blir. Men kul ska vi ha o det är huvudsaken! 


Här är en bild från förra årets Ransäter, lånad av X-presa.

Kommentarer
» Véronique

Då önskar vi er lycka till i Ransäter!!!!!!

2011-07-26 16:15:17
» Linda

LYCKA TILL! :D Kommer gå super med snyggingarna, det är jag säker på! Själv skippar jag Ransäter (trots att jag är sugen på att åka dit och kolla in massa snygga hundar) men vi sticker till Helsingborg istället.. Massvis av öl, bra musik, hotell och smockfullt med folk, känns jättedeprimerande att missa Ransäter! ;) Men stort LYCKA TILL, jag håller tummarna! :D



Måste bara fråga: tar du emot beställningar på fotografering av vovvar och hur mycket vill du ha för en stund med två vildbasar? :)



Hoppas allt är bra med er! Nu var det verkligen längesen vi sågs/hördes.. Får ta tag i den där kaffekoppen/vinglaset snart, iaf jag har ju massa "hund-skvaller" att dela med mig av! ;)



Kram på er!

2011-07-26 23:56:51
URL: http://goldstaff.wordpress.com
» Mimmi o leonbergerna

Hej Anje! Kikar ibland in hos dig. Ville bara säga att är jag på dåligt humör eller nedstämd så surfar jag in hit och tittar på dina bilder. Jag blir glad och på bra humör av din blogg och bilder. Du har en mycket trevlig, stilren blogg med superfina bilder.

Jag ska till Ransäter på söndagen o ställa hanen officiellt för första gången nu när han fyllt ett år. Ha det gott o LYCKA Till! Kram Mimmi

2011-07-28 19:29:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback